Od danas cijepljenje bez najave za građane Posavske županije

Vijesti 02. sep 202108:14 > 08:31
N1

Ministarstvo zdravstva i socijalne politike Posavske županije najavilo je da je u suradnji sa županijskim Zavodom za javno zdravstvo i domovima zdravlja na području te županije pokrenut projekt “Dani otvorenih vrata za cijepljenje protiv covida-19”.

Navedeni projekt se provodi s ciljem motiviranja građana Županije Posavske za cijepljenje protiv covida-19 kako bi se postigla što veća procijepljenosti te ublažile posljedice četvrtog vala pandemije na području te županije.

Projekt će se provoditi u svim domovima zdravlja svakim radnim danom u periodu od 2. rujna do isteka zaliha cjepiva.

Dani otvorenih vrata za cijepljenje protiv covida-19 podrazumijevaju da se građani Županije Posavske i osobe koje imaju stalni radni odnos na području te županije mogu bez prethodne najave i bez prethodne prijave cijepiti prvom dozom cjepiva proizvođača: AstraZeneca, Sinopharm i BioNTech/Pfizer te ostalim cjepivima (ako su dostupna), ističu iz Vlade Županije Posavske.

Građani koji su primili prvu dozu cjepiva proizvođača AstraZeneca izvan Županije Posavske mogu u sklopu ovog projekta biti cijepljeni s drugom dozom cjepiva AstraZeneca, napominju iz Vlade.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari (0)

Vidi sve komentare