Održan Vision Days: Telemach BH pružio podršku razvoju IT sektora

Vijesti 28. maj 202415:58 0 komentara
Vision Days

U Mostaru je 23. i 24. maja održana Vision Days konferencija, koja je okupila najveće bosanskohercegovačke i regionalne IT stručnjake i predstavnike kompanija iz navedene oblasti.

Zvanični telekomunikacijski partner ove važne konferencije za IT industriju bila je kompanija Telemach BH, najveći privatni investitor u digitalizaciju Bosne i Hercegovine. Ova kompanija duže od 14 godina nameće trendove i uvodi inovacije u području telekomunikacija te stvara snažne temelje za razvoj privrede, a posebno IT sektora. O podršci ovakvim događajima te izvrsnim uslugama koje ova kompanija pruža u cilju pozicioniranja Bosne i Hercegovine na mapu digitalno poželjnih destinacija za život i poslovanje, govori Alma Klinac-Kurtagić, direktorica Sektora za biznis prodaju Telemacha:

“Izuzetno nam je važno zadovoljstva svih naših korisnika. Kontinuirano istražujemo i osluškujemo njihove želje i potrebe, kako bismo na temelju povratnih informacija na najbolji mogući način unaprijedili njihovo korisničko iskustvo. Jedna od sjajnih prilika za to je bila Vision Days konferencija, koja je okupila ključne IT aktere i kompanije iz naše zemlje. Ponosni smo što smo bili dio ovog događaja i prve velike IT konferencije koja se održala u Mostaru. Partnerstvom sa Vision Days konferencijom Telemach nastavlja svoju misiju podrške i umrežavanja s industrijama temeljenim na inovativnim telekomunikacijskim rješenjima i servisima naše kompanije. Pružanjem vrhunske usluge ovom sektoru, potičemo razvoj IT industrije te unapređujemo tehnološki i ekonomski razvoj zemlje u cijelosti”.

Gradeći vlastitu infrastrukturu na modernim, najnaprednijim tehnologijama, Telemach BH je korisnicima u Bosni i Hercegovini omogućio od tri do šest puta veće internetske brzine od prosječne brzine interneta u Bosni i Hercegovini. One se u EON paketima kreću već od 500 Mbps pa do čak 1 Gbps na GIGA mreži. Zahvaljujući Telemachu, priliku da uživaju u prednostima vrhunske tehnologije i surfaju gigabitnim brzinama imali su i posjetitelji Vision Days konferencije.

“Zadovoljstvo nam je biti uz one aktere koji svakodnevno poslovanje i uspjeh ne mogu ni zamisliti bez kvalitetnog interneta. Svi korisnici, koji samo jednom testiraju naš internet, nemaju dileme da li će ga nastaviti koristiti. Sve što radimo, radimo upravo u cilju zadovoljstva naših korisnika, za šta smo dobili međunarodnu potvrdu naše izvrsnosti – certifikat i zlatnu medalju „Customers’ Friend – JER MI CIJENIMO SVOJE KLIJENTE“ i status „VRHUNSKA IZVRSNOST“ od ICERTIAS-a. Naše usluge koristi i veliki broj renomiranih IT kompanija, koje upravo na njima grade svoja vrhunska softverska rješenja za svjetsko tržište. Veoma smo ponosni na brzine našeg višestruko.

Vision Days

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!