Otvorena ljetna sezona na Jahorini

Vijesti 05. jul 202214:39 0 komentara
OC Jahorina

Trodnevnim festivalom „HOT Jahorina” zvanično je otvorena ljetnja sezona na Olimpijskoj planini Jahorini.

Brojni sadržaji i koncerti nekih od najvećih balkanskih zvezda privukli su pažnju više od 10.000 posetilaca i time najavili najbolju ljetnju sezonu do sada, saopćeno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

Direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić izrazio je zadovoljstvo što su sva tri dana festivala protekla u dobrom raspoloženju i druženju svih generacija.

– Veoma mi je drago što mogu da kažem da ovo ljeto dočekujemo sa najvećim brojem sadržaja u kojima mogu da uživaju svi gosti Jahorine. Ono na šta sam posebno ponosan jeste akcija 1.000 skija za našu djecu u okviru koje smo, drugog dana Festivala, dodijelili skije mališanima koji su učestvovali u veselom i razigranom izazovu i koje čekamo na skijanju u zimskoj sezoni – istakao je Ljevnaić.

Atrakcije i sadržaji u kojima će ljubitelji adrenalina ovog ljeta uživati, jedinstveni su u Evropi.

Radno vrijeme svih ljetnih sadržaja je svaki dan od 10.00 do 16.00 sati dok gondola Poljice i planinski bob zajedno sa Olimpijskim barom nastavljaju rad do 22.00 sata.

Posjetioce ovog ljeta na Jahorini čeka “OLIMP” park, u okviru kog su dostupne atrakcije poput pedaline, kajaka, lopte, ali i najduži planinski bob u jugoistočnoj Evropi.

Offroad karting, tjubing letnje sankalište, biciklistička staza, bike park, xraycer, panoramsko razgledanje gondolom Poljice, samo su dio sadržaja u kojima će ovog ljeta uživati gosti iz cijelog regiona.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!