Plenković stigao u Sarajevo: Prvi sastanak sa Krišto

Vijesti 04. sep 202411:28 0 komentara
N1

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković stigao je u danas u službenu posjetu Bosni i Hercegovini. Danas ga očekuju brojni sastanci.

Posjetu je započeo u Sarajevu, gdje će se u 11:00 sati sastati s predsjedavajućom Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjanom Krišto.

Izjave za medije planirane su u 12:20 sati, nakon čega će se Plenković sastati s predstavnicima Predstavničkog doma i Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

N1

Večeras u 19:00 sati hrvatski premijer nazočit će otvaranju mosta Hercegovina kod Počitelja.

Program posjeta nastavlja se u četvrtak, 5. septembra, u 9:00 sati sastankom s predsjedavajućim Doma naroda Bosne i Hercegovine i predsjednikom Hrvatskog narodnog sabora BiH Draganom Čovićem u Domu HDZ-a BiH u Mostaru.

Plenković će zatim obići gradilište nove zgrade Hrvatskog narodnog kazališta, posjetit će rektorat Univerziteta u Mostaru i Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar.

U 11:30 sati hrvatski premijer prisustvovat će svečanosti uručenja ugovora Centralnog državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske u galeriji Biskupijskoga centra.

N1

U 12:30 sati planirana je zajedničke izjava za medije gradonačelnika Mostara Marija Kordića, državnog sekretara Centralnog državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonka Milasa, predsjedavajućeg Doma naroda Bosne i Hercegovine i predsjednika Hrvatskog narodnog sabora BiH Dragana Čovića i predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!