Pljačka u vrijeme ručka: Potraga za lopovima koji su ukrali dva miliona KM u Banjaluci bez rezultata, mještani uznemireni

Vijesti 15. maj 202415:31 0 komentara
N1

Banjalučka policija traga za lopovima koji su od žene, vlasnice mjenjačnice, ispred njene kuće, u po bijela dana ukrali, nezvanično čak dva miliona KM.

Lopovi su ukrali tri torbe pune novca, te se udaljili u više automobila. jedan koji je korišten za pljačku, “Seat” poljskih regisatarskih oznaka pronađen je nedaleko od mjesta izvršenja krivičnog djela.

Policija informacije daje na kapaljku ili nikako, a mještani su uznemireni.

U naselju Lauš bila je i naša ekipa, a u okolnim ulicama u blizini Relje Kneževića gdje je počinjeno razbojništvo ništa danas na to ne ukazuje.

“Juče oko 16h čula sam da je J.Š. snažno vrisnula”, rekla nam je jedna komšinica.

Sve se priča desilo u doba ručka, a poznanici navode da je žena godinama radila s novcem i lagodno se osjećala, odnosno nije osjećala strah da bi mogla biti presretnuta i napadnuta.

“To je porodična mjenjačnica, na tržnici, ne znamo više, strašno”, navela je mještanka Lauša.

Srpskainfo piše da je u jednoj od otuđenih torba bio i telefon koji je posljednji put lociran na području Zalužana, mjesta na izlasku iz Banjaluke ka autoputu s Gradiškom.

Inače, danas je objavljeno i kako od kraja aprila dobojska policija traga za lopovima koji su od dilera deviza ukrali 250.000 maraka. ATV piše da je isti čovjek opljačkan par mjeseci ranije u Gračanici u FBIH, kada mu je ukradeno oko 80 000 KM.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!