Podcast N1: Smijeh do suza uz viceve Milana Pavlovića (VIDEO)

Vijesti 03. jan 202213:10 > 13:13 0 komentara
N1

“Jedan sat” je prvi N1 podcast koji se premijerno i paralelno emitira na televiziji i platformama: Spotify, Deezer, Google, Apple i Youtube. Prvo izdanje N1 podcasta prikazano je 31.12.2021., a gost je bio proslavljeni bh. glumac Milan Pavlović.

Teme “Jednog sata” su emocionalni, iskustveni, neobični i zanimljivi sadržaji iz dijelova života javnih osoba iz Bosne i Hercegovine.

Povezane vijesti

Milan Pavlović, bh. glumac poznat po humorističnim ulogama, pored ovakvog sadržaja iz privatnog i poslovnog života, sa gledateljima podcasta podijelio je i omiljene viceve. Kako je rekao, ljudi nerijetko zahtijevaju da im ispriča neke od njih, a na snimanju podcasta odlučio se za one o “malom Muji” i njegovim mukama u školi.

Urednica i voditeljica podcasta je Emela Burdžović – Slipičević.

“Podcastom tragamo za životnim poukama, porukama i anegdotama onih čije je životno iskustvo vrijedno pažnje. Obradovani smo što smo u prilici odgovoriti na zahtjeve onih koji žele pratiti naš program, ali ga žele i slušati na platformama kada ga nisu u prilici gledati”, rekla je ona o novom projektu.

Podsjećamo, u 2022. godini N1 planira pokretanje više podcast formata sa fokusom na najvažnije životne, društvene, sportske i teme za mlade.

Naše podcaste možete slušati i na platformama YoutubeGoogle PodcastsSoundcloudSpotifyStitcherCastbox i Deezer.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!