Pomozi.ba: U subotu svečani ručak za socijalno ugrožene povodom Dana državnosti BiH

Vijesti 24. nov 202312:41 0 komentara
N1

Sve je više korisnika javnih kuhinja u posljednje dvije godine u Bosni i Hercegovini. Kako bi najsiromašnijima uljepšali praznik Dan državnosti BiH Udruženje Pomozi.ba u subotu, 25. novembra u svojim restoranima dobre volje organizuje svečani ručak.

Svečani ručak se već tradicionalno održava povodom svih državnih praznika u restoranima u Sarajevu, Travniku i Bihaću gdje se hrane stotine socijalno ugroženih osoba.

”To nam je prilika da okupimo sve ljude koji se hrane u našim kuhinjama, te da se u svečanoj i lijepoj atmosferi svi zajedno družimo, smijemo, zabavimo i barem na kratko zaboravimo na probleme. Naše kuharice i kuhari će se pobrinuti da sva jela budu vrhunskog okusa i kvalitete, te će obroke obogatiti sokovi, voće, kolači i drugi proizvodi koje su nam obezbijedili naši donatori”, navode iz Udruženja.

Svečani ručak počinje u 12 sati, a restorani dobre volje su na adresama: Sarajevo – Mula Mustafe Bašeskije do broja 7; Travnik, Školska bb i Bihać, Đačka bb, saopćeno je iz Udruženja Pomozi.ba.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!