Predrag Nešić Dubravca prozvao za kompenzacioni mandat, koji i sam ima

Vijesti 22. apr 202317:43 1 komentar

Grupa pristalica DNS-a okupila se u Čelincu nadomak kuće narodnog poslanika Željka Dubravca koji je prešao u Narodni front Jelene Trivić.

Zahtijevali su da mandat vrati stranci. Policija ih je spriječila u namjeri da dođu do privatnog posjeda, a nakon polusatnog protesta, mirno su se razišli.
Inače, Narodni front Jelene Trivić i zvanično je registrovan, a konvencija stranke se očekuje u maju. Do sada su Trivićevoj prišla dva narodna poslanika i vise odbornika, uglavnom iz PDP-a.

Interesantno je da je brat lidera DNS-a Nenada Nešića, Predrag, i sam narodni poslanik s kompenzacione liste, to prebacio dojučerašnjim kolegi iz klupe:

“Željko je govorio kako ima principe i moralne obaveze prema svojim glasačima. Njegovi su principi i mir obaveze prema glasačima nekoliko hiljada maraka. Jeftin je tako jer je kompenzacioni mandat i nije se potrudio. (N1: Pa svi u DNS su kompenzacioni mandat?) Jeste, ali mi smo se potrudili”, objašnjava Predrag Nešić, poslanik DNS u NSRS

Jelena Orašanin iz DNS Banjaluka dodaje:

“Supruga Željka Dubravca se porađala tako što je Željko Dubravac bio prijavljen u DNS da bi se ona mogla poroditi (N1: Kako to mislite supruga se porodila, jer je on prijavljen on u DNS?) Pa, da bi mogla da ode u bolnicu, da ima osiguranje da se porodi, da bi imala besplatan porod, mi smo prijavili Željka Dubravca u DNS. (N1: A prijava preko Biroa?) Nije u to vrijeme bilo mogućnosti, mi smo stali iza njega, to su sveti trenuci.”

Inače, politička kupovina, prekasno iz stranke u stranku, masovno su otpočelo 2014.godine nakon izbora, kada je SNSD tijesnom većinom uz aferu “Dva papka”, formirao Vladu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare