Predsjednik RS u teretani: Dodik dizao tegove i vozio bicikl (VIDEO)

Vijesti 23. jul 202415:34 0 komentara
N1

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u pratnji ministra zdravlja i socijalne zaštite, Alena Šeranića, posjetio je danas Banjsko-rekreativni centar Srpske Toplice u cilju upoznavanja sa stanjem u novom objektu i nastavka pružanja podrške razvoju Instituta „Dr Miroslav Zotović“.

Naglašeno je da će ovaj banjski kompleks biti u funkciji za dva do četiri mjeseca, a ovom prilikom Dodik je isprobao i teretanu u okviru objekta:

-Mislim da teretana ima sve što joj treba. Prava profesionalna, za trening sportista može da posluži. Mnogi će je koristiti ovdje u Banjaluci, rekao je Dodik.

Predsjednik je vozio je bicikl, dizao tegove, a našalio se: Koliko ste stavili, sto kila ovdje?

Namjena novog objekta u Srpskim Toplicama, koji je u završnoj fazi opremanja, je skladu sa primarnim djelatnostima Instituta (pružanje zdravstvenih usluga iz oblasti fizikalne medicine, rehabilitacije i ortopedije uz korištenje prirodne termomineralne vode) i kreiranje savremenih sadržaja namijenjenih rekreaciji i unapređenju zdravlja. Uz podizanje kvaliteta usluga Instituta, jedan od glavnih ciljeva novog objekta je i vraćanje na upotrebu građanima Grada Banjaluke i Republike Srpske, gostima i turistima, termomineralne vode po kojoj je ovaj Grad bio prepoznatljiv.

Okosnica usluga i sadržaja koji će se pružati u novom objektu su visokokvalitetni medicinski timovi Instituta te moderno i racionalno korištenje prirodnih resursa (termomineralne vode), što podrazumijeva značajan broj vodenih i pratećih sadržaja kao što su zatvoreni i otvoreni bazen, mali bazen za djecu sa prostorom za sunčanje, wellness bazen, slana soba, tepidarijum, knajp kade, tursko kupatilo, saune, teretana itd.

N1
N1
N1

Zdravstvene i druge usluge koje će se pružati u ovom objektu biće dostupne prvenstveno osiguranicima Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske ali i svima onima koji imaju potrebu za savremenim tretmanima iz oblasti kojima se bavi Institut. Planira se i provođenje različitih preventivnih i programa za masovne nezarazne bolesti.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!