Prijatelji i kolege o Ivici Osimu u Novom danu

Vijesti 13. maj 202214:06 > 14:06 0 komentara
N1

Sportski novinari i voditelji N1 televizije, u subotu 14. maja prije posljednjeg ispraćaja Ivici Osimu, o jednom od najvećih fudbalskih stručnjaka razgovaraju sa brojnim legendama Nogometnog kluba “Željezničar”, ali i brojnim drugim sportskim velikanima koji iz drugih zemalja dolaze u Sarajevo.

Gost u N1 studiju je bivši kapiten Sarajeva, Faruk Hadžibegić.

Nakon “Novog dana” N1 direktno prenosi komemoraciju Ivici Osimu koja je najavljena za 11 sati u prostorijama Narodnog pozorišta u Sarajevu.

U “Novom danu” govorimo i o mentalnom zdravlju i inovativnom pristupu učenju. U Sarajevu se održava prvi susret učitelja realitetne psihoterapije. Riječ je psihoterapijskom pravcu baziranom na proces uspostavljanja djelotvornijih i kvalitetnijih načina upravljanja vlastitim životom i suočavanja s preprekama i životnim izazovima. Gosti “Novog dana” su realitetni psihotarapeuti i učitelji Evropskog udruženja za realitetnu psihoterapiju: Danko Butorac, Aida Crnovršanin Ganović i Nermina Vehanbović – Rudež.

O filozofiji za djecu kao inovativnom pristupu učenju i poučavanju u “Novom danu” govori Elmana Cerić, profesorica u Drugoj gimnaziji u Sarajevu.

“Novi dan” u subotu gledajte od 9 do 10,40 sati.

Sa vama je Sanela Dujković.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!