Protesti ispred RTRS-a: “Ogorčeni smo na CIK i na ovu vlast”

Vijesti 02. nov 202218:21 0 komentara

Opozicija iz Republike Srpske koju predvodi SDS i PDP počela je sa prosvjedima ispred zgrade Radiotelevizije Republike Srpske. Nezadovoljni su izvještavanjem javnog servisa za koji kažu da su službi vladajuće koalicije i kako neće odustati odustati od zahtjeva sa ranijih skupova vezanih za izborne rezultate.

Građani u Banjaluci, oni koji podržavaju opoziciju, stigli su ispred zgrade RTRS-a.

“Vidite sta se radi da lopovi, vadaju državom. Ja sam dva puta ranjavan, kao da nigdje nisam bio. Dodik je švercao cigarama. Pobijedio je zato što je potplatio ljude i pokrali su glasove. To vrana na drvetu vidi šta se radi.”

“RTRS ne izvještava objektivno, već navijački. Želimo istinu o izborima i o svim dešavanjima. Desila se krađa na izborima i to velika. Mislim da bi bilo korektno da se ponove izbori.”

“Nisu izgubljeni izbori, nego su oteti. Ovakvim glasanjima građani kao da nisu izašli na izbore. Niko nije ništa tačno rekao. Slušali smo predsjednika CIK-a i vidjelo se da je potkupljen čovjek.”

“Ovdje sam zbog pravde koje još nema. Biće je jednog dana, čekaćemo je. Ko čeka taj i dočeka. Poruka je da narod čeka biće bolje jednog dana sunčanog.”

“Pa šta ako je CIK potvrdio rezultate, mislite da je to pošteno? Ogorčena sam na CIK i na ovu vlast, u pitanju je ogroman kriminal”, kažu nezadovoljni građani.

Pratite na našem live blogu proteste u Banjaluci.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!