Prva poruka sina Danisa Tanovića: Živ sam i nasmijan!

Vijesti 07. mar 202219:47 4 komentara
Orhan Tanović (Instagram)

Maëlys de Rudder, žena bosanskohercegovačkog oskarovca Danisa Tanovića, na zvaničnom Instargam profilu objavila je poruka zahvale sina Orhana, koji je bio teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 11. februara na Drveniji u Sarajevu.

Benjamin Spahović je tada u večernjim satima u ulici Hamdije Kreševljakovića terencem udario 17-godišnjaka, kojem su doktori spasili život.

Orhan Tanović je u svojoj poruci kazao da je “živ i nasmijan”.

“Prepoznajem svoju porodicu i prijatelje! Ponovo učim da radim mnoge stvari, poput šetnje, razgovora i zadirkivanja tate. Ali znam da to mogu i moj tata je sa mnom 24/7 i brine da dobijem svu stimulaciju i njegu koja mi je potrebna. Doktori i medicinske sestre se također jako trude da mi pomognu da napredujem i stanem na noge! Saobraćajna nesreća nije bila baš zabavna, ali ja sam imao veliku sreću i uskoro ću imati mnogo priča za podijeliti. Hvala svima što ste bili tu, na toliko mnogo brige i podrške. Volim vas”, poručio je Orhan u post koji je objavljen na Instagram profilu njegove majke Maëlys de Rudder.

Inače, Benjamin Spahović, koji je od ranije dobro poznat policiji, u više navrata služio je zatvorsku kaznu. On je uhapšen iste noći kada se dogodila saobraćajna nesreća, a određen mu je i jednomjesečni pritvor.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare