Prvi snimci i fotografije sa mjesta ubistva: Duge cijevi na ulicama Bosanske Krupe

Vijesti 25. okt 202400:48 0 komentara
Foto: RTV USK

Poslije užasnog ubistva kojeg je 15-godišnji maloljetnik izvršio u Bosanskoj Kurpi, na teren su izašli pripadnici Specijalističke jedinice, određeni broj pripadnika uniformisane policije, kao i inspektori Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog Kantona.

RTV USK objavio je fotografije sa lica mjesta, a ranije se oglasio i ministar unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine Ramo Isak.

“Podignut stepen sigurnosti, u toku istraga. Maloljetna osoba ušla u stanicu, zadala povrede nožem. Jedan ubijen, drugi je u stabilnom stanju. Premijer FBiH informiran, radi se sve što je potrebno, maloljetna osoba je u pitanju pa ne možemo davati više informacija”, naveo je.

Foto: RTV USK
Foto: RTV USK

Napad se dogodio u policijskoj stanici. Ubijen je vođa smjene, a drugi policijski službenik teško ranjen.

Beganović nam je također potvrdio da je napad počinio maloljetnik i to hladnim oružjem, odnosno nožem.

Pogledajte prve snimke ispred policijske stanice, gdje je maloljetnik počinio ubistvo kako N1 nezvanično saznaje policajca Ognjena Marana, a ranio drugog policijskog službenika Avdu Hasanovića.

╰┈➤ Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad, pridružite nam se i na WhatsApp kanalu klikom ovdje.

POVEZANE VIJESTI:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!