Prvoaprilska šala u Novom danu

Vijesti 31. mar 202421:44 0 komentara
N1

NSRS usvojio Izborni zakon RS. Sjednica je rezultirala ultimatumima! Međunarodnoj zajednici da poništi nametnute izmjene Izbornog zakona, Trojci da i Schmidta i strane amabsadore proglase neptijateljima. U protivnom, Dodik kaže okrenuće se SDA. Da li nam slijedi nova kriza? Kako će se u aktuelnoj krizi pozicionirati HDZ? U analizi sedmice gostuju Leila Bičakčić - novinarka CIN-a.

Slučaj nestale djevojčice Danke Ilić u susjednoj Srbiji digao je region na noge. Hoće li dani bezuspješnog traženja dvogodišnjeg djeteta uroditi plodom? Pitanja je mnogo, odgovora malo. Šta u slučaju nestanka osobe ili djeteta? Koje su procedure, te kako izgleda proces traženja nestalih govorimo u nastavku sa šefom Odjela za saradnju sa Europolom i Interpolom u Federalnoj upravi policije Eneidom Hasanovićem.

Uskrs je, najveći hrišćanski blagdan. I priroda nam se budi, ponovo osjećamo radost boja oko nas. O radosti Uskrsa, simbolici, značaju i vrijendostima koje donosi za Novi dan govore mama i kćerka Edita i Dora Martinović.

Jutros govorimo o osteopeniji i osteoporozi. Šta je razlika, koji su simptomi, šta ih može uzrokovati, zašto žene u menopauzi moraju biti naročito oprezne pojasnit će nam ljekari.

Danas je prvi april, Svjetski dan šale. Dobronamjerne šale i smicalice koje nikoga neće povrijediti, danas su obavezne. Možda je ovo dobra prilika da nekoga prevarite bez griže savjesti… i kažete čuveno apri-li-li. Jeste li vi uspjeli nekoga prevariti ili češće budetu i sami prevareni? Nataša Kerezović sa građanima za dan šale, a Dušan Jokić – banjalučki satiričar gost je iz Banja Luke.

Minela Jašar – Opardija je sa vama od 08-11h.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!