Rijaliti ispred Vlade RS, učesnici sindikalci i direktor civilne zaštite (VIDEO)

Vijesti 16. jun 202319:45 1 komentar
N1

Haotično je danas bilo pred zgradom Vlade Republike Srpske. Gotovo sat vremena trajao je verbalni okršaj i prepiranje pred kamerama predstavnika Sindikata uprave i direktora Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske. Dok su jedni druge optuživali za rijaliti – rijaliti su i pružili.

Pred zgradom Vlade Republike Srpske situacija koja postaje gotovo uobičajena. Neki od sindikata najavi konferenciju za medije i baš uoči konferencije u plan se umiješa policija i učesnike zamoli da se pomjere.

A na adresi – 50 metara dalje, napeto od samog početka. Na konferenciju za medije stigao je nepozvan gost i onaj koji je trebao biti tema – direktor Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske.

“Juče nas je rastužila vijest da je uvaženi v.d. direktora Milan Novitović počeo da izdaje nova rješenja radnicima čime se njihova primanja umanjuju i do 50%”, rekao je Boži Marić, predsjednik Sindikata uprave RS.

Takve tvrdnje ozbiljno su posvađale sindikalce i upravu Civilne zaštite koja je zamjerila predsjedniku Sindikata uprave tvit kojim je najavio konferenciju za medije, a na kojem je, kako stoji, fotografija iz minskog polja. To je, reći će dan poslije, napisano figurativno.

Čitavu situaciju pratio je Mladen Vujinović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare