Samanta Galić podvrgnuta 1. operaciji: “Naša junakinja ide dalje k ostvarenju svoga cilja, životne želje: prvih koraka”

Vijesti 28. okt 202420:38 0 komentara
Facebook

Mlada 23-godišnja Samanta Galić iz Mostara koja od rođenja boluje od deformacije kuka i oba stopala, podvrgnuta je prvoj operaciji koja je uspješno prošla. Njeni roditelji zahvalili su svim dobrim ljudima koji su donirali sredstva kako bi ovo bilo moguće.

“Najdraži moji, draga rodbino, prijatelji, od prijatelja prijatelji, poznanici i svi ljudi dobre volje koji su na bilo koji način sudjelovali u operaciji naše kćerke Samante, želim vam svima reći jedno veliko vala! Posebno se želimo zahvaliti dr. med. spec. Darku Matiću, prof. dr. sc. Darku Antičeviću, poluklinici Priska Med i cijelom osoblju na uspješnim operativnim zahvatima. Prva operacija je uspješno prošla i Samanta se dobro osjeća. Sada slijedi rehabilitacija, a potom još jedna operacija, iza koje slijedi ponovna rehabilitacija. Nastavlja se prikupljanje novca na isti žiro račun za drugu operaciju operaciju, koja se očekuje uskoro. Naša junakinja ide dalje k ostvarenju svoga cilja, životne želje: prvih koraka! Još jedno veliko hvala u ime nas roditelja i naše Samante”, napisala je majka Natalija.

Prva operacije izvedena je na obje noge i produžene su joj tetive. Sada slijedi postupak rehabilitacije, a potom i druga operacije – ugradnja umjetnog kuka.

Samantina priča

Naime, Samanta je prohodala s četiri godine te je punu godinu dana mogla hodati i stajati na svojim nogama.

Samanta, njezina obitelj nisu odustali. Nalaze su poslali brojnim ustanovama u Hrvatskoj i od strane liječnika dobili su novu nadu. Liječnici vjeruju kako Samanta ponovno može hodati. Samanta je, kaže njezina majka, jedina osoba u BiH s ovom bolesti za koju nema pravu dijagnozu. Do 15. rođendana za Samantu su liječnici prognozirali i ono najgore, no to se zahvaljujući njihovoj borbi nije dogodilo.

Samanti možete pomoći uplatom na sljedeće račune:

hercegovina.info
hercegovina.info

╰┈➤ Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad, pridružite nam se i na WhatsApp kanalu klikom ovdje

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!