Sanel Buljubašić, Vedran Lakić, Vladimir Vasić i Igor Crnadak u Danu uživo

Vijesti 01. jul 202412:42 0 komentara
N1

U Danu uživo danas gledajte:

Je li ovo samo početak poskupljenja struje za građane? Kako odgovaraju na optužbe SDA da su cijene uvećane uglavnom Bošnjacima? Možemo li bez termoelektrana i koliko se ulaže u obnovljive izvore energije? Da li imamo glomaznu administraciju koja je preskupa? Pitamo Vedrana Lakića, ministra za energetiku, rudarstvo i industriju FBiH i Sanela Buljubašića, generalnog direktora Elektroprivrede BiH.

Nakon niza tragičnih događaja koji su šokirali građane, pitamo se u kakvom društvu mi to živimo? Nasilje je poprimilo pandemijske razmjere, a nesigurnost se uvukla u sve domove. Zabrinjavaju detalji stravičnih zločina koje izvršavaju članovi porodice. Kako prevenirati i vratiti značaj mentalnog zdravlja u fokus razgovaramo sa Vladimirom Vasićem, sociologom.

Žrijebanje za dodjelu jednog mandata iz reda srpskog naroda u Dom naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske održano je danas. Sreća je bila na strani PDP-a. Da li to znači i prekompoziciju vlasti u BiH? Koliko će biti moguće odlokirati procese u Domu naroda BiH? Kako vratiti BiH na evropski put, pitamo Igora Crnadka iz PDP-a.

Održan sastanak stranaka koalicije na državnom nivou na poziv Dragana Čovića. Da li je postignut dogovor oko budžeta i usvajanja evropskih zakona izvještava Adisa Imamović.

S vama od 16:15 – Sunčica Lukić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!