Sarajevu se na dočeku Nove obratio drug Tito, publika je bila u deliriju: Pogledajte video

Vijesti 01. jan 202421:57 0 komentara
Tik Tok

Proslava Nove godine u Sarajevu bila je pravi spektakl, a stanovnici Bosne i Hercegovine dočekali su 2024. godinu sa Crvenom jabukom, Zabranjenim pušenjem, Bombaj štamom i Lele i Lake.

Uz odličnu atmosferu ovaj doček će se pamtiti i po jednom zanimljivom skeču.

Naime, bivši predsjednik Jugoslavije i vođa KPJ Josip Broz Tito se na zanimljiv način ‘obratio‘ sarajevskoj publici u novogodišnjoj noći, a pretpostavlja se da je poruka generirana uz pomoć umjetne inteligencije.

Nakon nastupa Bombaj štampe na pozornicu su izašli voditelji novogodišnjeg programa Zenit i Aida te ‘razgovarali s drugom Titom‘, a publika je u jednom trenutku vrištala od oduševljenja.

@adfood2 Josip Broz Tito se na zanimljiv način obratio sarajevskoj publici u novogodišnjoj večeri✨ #newyear #newyearseve #welcome2024 #sarajevo #bosnia #bosniaandherzegovina #balkan #fyp #foryou #viral #yugoslavia #serbia #croatia ♬ original sound – ADFood

Tito je u u skeču ispričao i anegdotu s čuvenog dočeka Nove godine kada su, kako navodi on, Sophia Loren i Elizabeth Taylor poslali poznatog holivudskog glumca Richarda Burtona koji je igrao TIta u filmu Bitka na Sutjesci ‘po ćevape‘.

Kako je doček izgledao sinoć u Sarajevu pogledajte na snimku, ali i prilogu N1. 

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!