Šarić, Đugum, Delić, Skorupan, Bukva, Hodović u Novom danu

Vijesti 07. jul 202411:27 0 komentara
N1 BiH

U Novom danu gledajte:

Uživo smo u Nezuku, pratimo polazak učesnika ovogodišnjeg Marša mira.

Kako mladi grade mir u BiH? Koliko je važno da mladi u radu omladinskih škola imaju priliku da uče o zločinima koji su počinjeni, slušaju o važnosti transparentnog medijskog izvještavanja, slušaju lična iskustva preživjelih, posjećuju mjesta masovnih stradanja. Uživo smo u Srebrenici za Novi dan govori Velma Šarić – predsjednica i osnivačica Centra za postkonfliktna istraživanja.

O zdravlju, mentalnom i fizičkom, signalima za reakciju, važnosti prevetnivnih pregleda, najčešćim oboljenjima danas, uticaju vremena na organizam, stresu kao okidaču za Novi dan govori prim. dr. Mirsad Đugum – internista, kardiolog – akupunkturolog.

Kompletirani su putnici za polufinale ovogodišnjeg Evropskog fudbalskog prvenstva, utakmice komentariše novinar AJB Balkans Emir Delić uživo iz Berlina sa Evropskog prvenstva.

Završen je osmi Telemach košarkaški kamp na Bjelašnici: Šest dana treninga, zabave i druženja za 130 mališana iz deset zemalja. Šta su naučili, koliko su važne organizacije ovakvih kampova za mlade ljubitelje košarke, koliko je važna podrška košarci u BiH? Gosti Novog dana su Vildana Skorupan – direktorica Sektora za marketinške komunikacije Telemach BH, Indira Bukva – trener na Telemach košarkaškom kampu, u KK Koš je trener škole košarke za djevojčice i Rijad Hodović – trener na Telemach košarkaškom kampu, u KK Koš trener minibasket selekcije.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!