SDS i partneri proslavili Kinesku novu godinu

Vijesti 31. jan 202221:30 > 21:31 0 komentara
SDS

"Na poziv rukovodstva AUTO-TIM, firme iz Kine koja posluje u Derventi, svečanoj večeri povodom Kineske Nove godine prisustovao je Pero Đurić, predsjednik Kluba odbornika SDS u Skupštini Grada Derventa", navodi se u saopštenju medijima iz ove stranke.

Šef Kluba odbornika SDS u Skupštini grada Derventa Pero Đurić kazao je da mu je zadovoljstvo što se jedna ovakva manifestacija dešava u Derventi i da je to pokazatelj da je Derventa primamljiva stranim investitorima.

“Zadovoljstvo mi je da ovako važne događaje proslavljamo zajedno sa svojim poslovnim partnerima iz Kine. Kineske investicije u Derventu i Republiku Srpsku značajna su komponenta razvoja našeg kraja i zadovoljstvo mi je što pored poslovne saradnje na ovaj način njegujemo i prijateljstvo između srpskog i kineskog naroda”, poručio je Đurić.

SDS
SDS

Firma AUTO-TIM iz Kine organizovala je po prvi put večeru za svoje poslovne partnere, radnike i prijatelje preduzeća povodom Kineske Nove godine, koja je u kineskoj tradiciji označena kao godina vodenog tigra.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!