SDS naveo poseban razlog zašto da glasate za njihovu kandidatkinju: “Kćerka bivšeg odbornika i buduća supruga aktuelnog odbornika”

Vijesti 12. sep 202414:28 0 komentara
Unsplash/ Ilustracija

Političke stranke uveliko predstavljaju svoje liste za Lokalne izbore u Bosni i Hercegovini. U opisu svojih kandidata navode i razloge zbog čega biste trebali glasati upravo za njh, a neki su, u najmanju ruku, neobični. Takav je slučaj sa SDS-om u Čelincu.

SDS Čelinac je predstavio na Facebook stranici svoje kandidate za Opštinsko vijeće. Osim kratke biografije (godina rođenja, završena škola i vrtsa zaposlenja), kod jedne kandidatkinje istakli su posebno još neke “kvalitete”.

“Dana Srdić – rođena 29.03.1995.godine. Diplomirani inženjer poljoprivrede. Kćerka bivšeg odbornika SDS i buduća supruga aktuelnog odbornika SDS. Zaposlena u sopstvenom marketu. Rođena u Popovcu, živi u Čelincu. Borac za pravdu, ljubav i porodicu”, navodi se u opisu.

Prije nekoliko mjeseci pažnju je privukao i SDS-ov kandidat za načelnika Čelinca kada je o sebi govorio u trećem licu.

“Danas smo se okupili da zvanično, ispred SDS-a izlazimo sa kandidaturom za načelnika. Danas ćemo da potpišemo sporazum o zajedničkom političkom djelovanju u opštini Čelinac, vezano za podršku kandidatu za načelnika. Kandidat za načelnika opštine Čelinac je Aleksandar Krejić. Mi smo u Čelincu vrlo lako postigli taj dogovor. Moram da se zahvalim prisutnima iz Narodnog fronta, predsjednici Jeleni Trivić, Milki Brankoviću…”, rekao je upravo Aleksandar Krejić, kandidat za načelnika.

Novinari nisu odmah znali da je on taj, pa su ga na kraju pitali da se predstavi i ostali šokirani jer su shvatili da je predstavljao sam sebe –  u trećem licu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!