Selma Krifica gošća Novog dana

Vijesti 20. jan 202317:32 0 komentara
N1

Heroji iz sjene kako ih najčešće zovu - članovi gorske službe spašavanja nerijetko su u situaciji da rizikuju svoje živote da bi spasili one koji se nađu u nevolji.

Kako sigurno tokom zime boraviti na planini, šta učiniti kada se nezgoda desi, koga pozvati, kako se ponašati dok pomoć ne dođe. Zašto je važno imati profesionalno obezbjeđenje u ski sezoni. Gosti Novog dana Edin Zametica i Senad Kovačević – članovi UO GSS Stanica Sarajevo.

“Dobro došli u moj šareni svijet” – kaže Selma Krifica poznatija kao Big Mama. Ona ima poseban humor koji putem društvenih mreža donosi osmijeh na lica za gotovo pola miliona njenih pratitelja. Selma je danas naša gošća, a tema našeg razgovora je – život Big Mame.

Pisac Stefan Simić dao je sobu u Beogradu na korištenje studentu koji nema gdje da živi i to potpuno besplatno. Nakon njegovog oglasa, javio se i penzioner, sa istom ponudom, dobio cimera i više ne živi sam. “Ljudi, samo hoću da pomognem” – kaže Stefan koji je naš gost, uživo smo u Beogradu.

Novi direktor turističke zajednice Kantona Sarajevo je Haris Fazlagić. Šta možemo očekivati u ponudi turističke zajednice u budućnosti saznaćemo u Novom danu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!