Slovenka traži sestru blizanku, trag je odveo do Sarajeva (FOTO)

Vijesti 08. jun 202319:04 0 komentara
Facebook: Mirjana Kolarič

Slovenka Mirjana Kolarič vjeruje da ima sestru blizanku. O potrazi se oglasila na svom Facebook profilu, a traži pomoć svih ljudi u BiH i susjedstvu, s obzirom da ju je, kako je navela, trag odveo do Sarajeva.

Mirjana Kolarič rođena je 31. maja 1976. godine u Mariboru. Tvrdi kako su, nakon njenog rođenja, majki saopštili da druga kćerka nije preživjela.

“Bile smo nedonoščad, žena koja je bila u isto vrijeme u sobi je čula da je dijete plakalo, a na molbu majke i oca da vide leš djeteta nisu je pokazali, niti dozvolili da je sahrane”, pojašnjava Kolarič.

Dodaje kako je, misleći o svojoj sestri, oduvijek imala čudan osjećaj. S tim je pokušala razgovarati i sa majkom, koja joj je potvrdila kako joj se sve vrijeme čini da je druga kćerka živa, ali da se nikada nikome nije usudila to reći.

“Tu mi se desilo prvi da mi ledi krv od tih riječi. Drugi put…kada sam saznala da u centralnom registru nemam kod sebe na vrsti rođenja upisane sestre blizankinje. A treći put kada sam vidjela narukvicu koju majka još uvjek hrani kod sebe… Ona je imala čitavo vrijeme narukvicu sa brojem navodno umrle sestre,a ja svoj broj”, piše Kolarič.

Ne objašnjavajući kako, dodaje da ju je trag doveo do Sarajeva, pa, stoga, moli sve ljude da obrate pažnju na njene fotografije.

“Molim sve moje prijatelje ovdje da podijele ovaj post da ide po cijeloj bivsi Yugi, hvala vam puno”, napisala je na kraju Kolarič.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!