SNSD o najavi obustave javnog prevoza u Banjaluci: Stanivuković nije sposoban

Vijesti 27. jun 202214:23 > 14:23 1 komentar
N1

Gradski odbor SNSD-a Banjaluka odgovorio je na najave moguće obustave javnog prevoza u Banjaluci od petka, ali i na optužbe gradonačelnika Draška Stanivukovića na njihov račun zbog toga što se nisu pojavili na sastanku koji je trebao biti održan jutros, a na kojem se trebalo tražiti rješenje za probleme prevoznika.

“Ako javni prevoz bude obustavljen, krivicu snose isključivo gradonačelnik i Gradska uprava koji ne sprovode usvojene odluke Skupštine grada. Budžet nikad veći, ali Stanivuković nije sposoban da napravi listu prioriteta. Predlaže da građani plaćaju skuplju kartu javnog prevoza kako bi došli do gradskog parka koji bi koštao tri puta više nego subvencija prevoznicima”, objavljeno je na stranici Gradskog odbora SNSD Banjaluka na društvenoj mreži Facebook.

Od petka Banjaluka ostaje bez javnog prevoza?

Iz Gradskog odbora SNSD kojeg predvodi Vlao Đajić istakli su kako Banjaluci ne treba populizam, nego spremnost da se pomogne građanima. Uz poruku “ne preko leđa građana” iznijeli su i stav da Stanivukoviću “nije dovoljno savjetnika pa na sastanke poziva predsjednike gradskih odbora političkih stranaka da mu, kako stvari stoje, pokažu kako se radi posao”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare