Šobot priznao poraz u Banjaluci: Čestitam Stanivukoviću

Vijesti 06. okt 202421:52 0 komentara
N1 BiH

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Nikola Šobot priznao je poraz u Banjaluci i čestitao je kandidatu PDP-a na pobjedi u trci za gradonačelnka Banjaluke.

“Čestitam Stanivukoviću na pobjedi. Zahvaljujem svim građanima Banjaluke koji su mi dali podršku, izabrali su drugačije”, rekao je on ističući zahvalnost svima koji su učestvovali u izbornoj kampanji.

Željka Cvijanović potpredsjednica stranke pridružila se čestitkama ističući da je ponosna na rezultat koji su ostvarili.

“Smatrali smo da je dr Nikola Šobot čovjek sa svojim znanjem, imenom, karijerom neko ko bi bio dobar za sve građane”, kazala je.

N1 BiH

Generalni sekretar stranke Srđan Amidžić izjavio je kako trendovi pokazuju da će u gradskom parlamentu SNSD imati veću podršku u odnosu na onu iz 2020. kada je osvojio 9 ruku.

“Moje duboko ubjeđenje kad je u pitanju dr Nikola Šobot je da je on bolje rješenje za Banjaluku, očigledno sam u manjini, kao takvu činjenicu to moramo da prihvatimo”, rekao je on

Nije bilo preciznog odgovora na pitanje o sigurnim glasovima stranke, budući da je uoči izbora lider SNSD Milorad Dodik tvrdio da računaju 47 hiljada sigurnih glasova.

Šobot je odgovorio i na pitanje ostaje li u politici.

“Za sada ostajem u medicini a za ostalo ćemo vidjeti”, rekao je Šobot.

Sve informacije o Lokalnim izborima pratite u našem LIVE BLOGU. 

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!