Sramotno ponašanje načelnika Šipova: Napao novinare zbog priče, izgovorio gnusne psovke (VIDEO)

Vijesti 15. sep 202321:40 2 komentara
SNSD

Milan Kovač, načelnik Šipova, sramotno je izvrijeđao novinare Haruna Dinarevića i Alenu Beširević koji su objavili istraživačku priču o Šumama RS, a u kojoj se spominje i on. Kovač je koristio rječnik nepremijeren funkciji, njegovim godinama, očinskoj figuri i bilo kojem čovjeku.

Novinara je pitao ‘je li red da ga prvo sasluša’, na što mu je novinar odgovorio da jeste, ali da Kovač nije bio tu kada su dolazili da rade priču.

“Nije meni sada to problem nego što mi nisi stavio sliku. Trebao si doći da slikaš, pa kada imaš vremena da dođeš ti ili ta kolegica da mi popu***e k***c. Ako ti je mrsko u kancelariji možeš na terasi, ako je tebi mrsko pošalji nju. A zvat ću ti ovog on ima veći k***c. Imam jednog koji j**e takve kao što si ti, ako hoćeš ako si u geju. Jesi sve snimio? Hoćeš objaviti sve?”, naveo je u telefonskom razgovoru Kovač i pozvao ga da objavi.

Sramotne izjave načelnika poslušajte u videu.

Kovač je kadar SNSD-a, oženjen i ima dvoje djece.

Prethodno je obavljao brojne poslove i funkcije: sekretar u preduzeću „Plivatrans“, direktor Poreske uprave u opštini Šipovo, sekretar opštine Šipovo, predsjednik Izvršnog odbora SO-e Šipovo, direktor preduzeća „Plivatrans“, direktor preduzeća „Gipsara Volari“, privatni preduzetnik i vlasnik preduzeća Drvna industrija Šipovo, „Drvoemdeks“ i Čajevec kompanija, odbornik u SO-e u više mandata i predsjednik SO-e Šipovo, poslanik u tri saziva Narodne skupštine Republike Srpske – navodi se na zvaničnoj stranici SNSD.

O njegovim spornim poslovnim radnjama pisao je i Capital.

Istraživački novinari često su na meti napada zbog svojih istraživačkih tekstova, a kabadahijski uzor Kovač je očito pronašao i u svom lideru Miloradu Dodiku koji često napada novinare, ali ne koristi ovakve izraze.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare