Stanivuković o slučaju “Gdje je Sara?”: Dat ćemo svu dokumentaciju JP Groblje na raspolaganje, imamo sumnje u mnoge stvari

Vijesti 03. apr 202414:15 0 komentara
Stanivuković na Groblju (BN)

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković kazao je kako Gradska uprava Banjaluka i uprava Gradskog groblja stoje maksimalno na raspolaganju roditeljima koji tragaju za svojom bebom, a čiji je slučaj objavljen u dokumentarcu "Gdje je Sara?".

“Nama je u ovom trenutku došlo do smjene u Groblju koju sam inicirao kada sam odlučio da zamijenim prethodno rukovodstvo. Grad Banjaluka i Gradsko preduzeće Groblje stoji maksimalno na raspolaganju. Sve dokumente do kojih možemo doći stavit ćemo ovog trena na raspolaganje. Što se tiče Groblja, imamo sumnje u mnoge stvari i bavimo se time. Groblje treba da vodi detaljni evidenciju i svemu onome što je u nadležnosti preduzeća”, rekao je Stanivuković o slučaju “Gdje je Sara?”.

Komentirao je i film kazavši kako mu djeluje “nadrealno” i da čovjek ne može ni pomisliti da se takve stvari dešavaju. Poručio je kako će biit podrška i dati doprinos da ta priča ne bude pod velom tajne.

Kako je N1 ranije objavio, Okružno javno tužilaštvo Banjaluka je otvorilo je predmet u slučaju “Gdje je Sara?”, a UKC RS se oglasio saopćenjem u kojem tvrdi da je film napravljen tedenciozno i da postoji potvrda o preuzimanju pokojnika.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!