Sutra u Novom danu: Strah od novih poplava

Vijesti 08. okt 202415:54 0 komentara
N1

Svjedočimo svaki dan pronalasku novih tijela na područjima koje su zahvatile katastrofalne poplave. Stanje na klizištima i dalje je izuzetno teško, a akcije čišćenja nakupljenog nasipa i materijala i dalje traju. Novo upozorenje meteorologa o padavinama je na snazi. I danas govorimo o stanju na poplavljenim područjima i novim, mogućim posljedicama.

Fudbaleri reprezentacije Bosne i Hercegovine nalaze se u Sarajevu na pripremama za utakmice u Ligi nacija protiv Njemačke i Mađarske. Ovo je za našeg selektora prva utakmica na domaćem terenu na ovoj poziciji. Igrači koji su došli na okupljanje su spremni i na raspolaganju. Meč između Bosne i Hercegovine i Njemačke igra se u petak 11. oktobra sa početkom u 20:45h. Protiv Mađarske igramo tri dana kasnije. O ovim utakmicama razgovaramo sa prvim kapitenom fudbalske reprezentacije BiH Vlatkom Glavašem.

Nakon višegodišnjeg rada na zaštiti geografskog porijekla travničkog / vlašićkog sira, Travnički sir dobio je status zaštićenog proizvoda. Uživo smo u Travniku, sa nama načelnik Opštine Travnik Kenan Dautović, advokat Harun Lozo i u ime poljoprivrednih proizvođača Vahidin Skrobo.

Bliži se održavanje trećeg izdanja Woman.Comm konferencije, BKC 15 i 16. oktobar, događaj koji okuplja ljubitelje komunikacijske industrije, sa posebnim fokusom na žene, u cilju da ih educira, umreži, slavi uspjehe. O ideji i cilju konferencije za Novi dan govori Irena Miličević Vukoja, direktorica Prefix d.o.o. i WOMAN.COMM.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!