Tema Novog dana u subotu: Tamna strana interneta

Vijesti 27. sep 202421:40 0 komentara
N1

Udruženje 'OsnaŽene' predstavile nastavak istraživanja o Telegram grupi u kojoj se dijeli osvetnička pornografija, a koja, kako navode, broji 60.000 članova. O tome u Temi dana razgovaramo sa Stašom Ivković i Nikolinom Tomašević, autoricama istraživanja.

Zbog stravičnog zlostavljanja psa u Istočnom Sarajevu i sve učestalijih slučajeva monstruoznih mučenja koja su se u proteklom periodu događala diljem BiH, u Sarajevu i Banjaluci građani danas izlaze na proteste. Traže se izmjene i dopune Zakona o zaštiti životinja. Gosti Novog dana organizatori protesta PawFriends, Udružnja za zaštitu životinja.

Race for the Cure je najveći Europski sportski događaj za žensko zdravlje, koji pomaže organizacijama koje se bave karcinomom dojke i bolnicama da prikupe sredstva i podignu svijest o ovom oboljenju.

Svake godine u Europi, 500.000 osoba je dijagnosticirano karcinomom dojke, a 125.000 izgubi život od ove bolesti, te su prikupljena sredstva od velikog značaja. Sada, više nego ikada. ovogodišnja trka u Sarajevu sutra, ispred SCC-a u 11 sati. Nela Hasić, regionalna direktorica Think pink naša je gošća.

Beskompromisnim stavljanjem sebe na raspolaganje osobama u potebi, mladi će tijekom volonterske akcije 72 sata bez kompromisa prikupljati hranu za socijalno ugrožene, korisnike narodnih kuhinja, uređivati i čistiti školska i župna dvorišta, čistiti groblja, realizirati kreativne radionice, uređivati dječije parkove, praviti zimnicu, posjećivati osobe treće životne dobi i sve to pod geslom: „VolontiRAJ na zemlji“.

Naši gosti su organizatori ove akcije Sara Selak, projekt koordinatorica volonterske akcije i Josip Milanović, vanjski suradnik Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!