Todorović: Moguća pobjeda u trci za gradonačelnika

Vijesti 21. feb 202120:10 0 komentara
N1

Kandidat za gradonačelnika Doboja Srđan Todorović rekao je reporterki N1 Anđelki Marković koja prati izbore u tome gradu kako su uočene nepravilnosti na određenim biračkim mjestima i da su upućene žalbe CIK-u.

Informisani smo od posmatrača da je na mnogo biračkih mjesta došlo do toga da su predsjednici biračkih odbora odbijali da upišu primjedbe na neregularnosti i na tim mjestima suprervizori CIK-a su bili pasivni i nisu omogućili da primjedbe unesu u zapisnike koje smo uočili. Obavijesitli smo o tome i javnost i nekoliko žalbi uputili CIK-u“, rekao je Todorović.

Naveo je i da vjeruje da je moguće da pobijede u trci za gradonačelnika. “Otežavajuća okolnost je bila što je dio opozicije imao svog kandiata. Sigurno je da sad već možemo reći da će izlaznost biti manja nego prije i da će vladajući kandidat imati manji broj glasova nego na prošlim izborima i zbog čega smo tražili da se ponište izbori i to govori da smo bili u pravu, da smo ukazali na manipulaciju u izbornom procesu i vlast će morati da objasni tu razliku u glasovima”, poručio je ua N1.

Kazao je i da javnost i kandidat vladajuće partije treba da reaguje ako bude velika razlika.

Mislim da će biti razlika u korist Socijalističke partije. Prošli put sam osvojio preko 3.000 glasova, sad očekujemo preko 3.500 i najmanje četiri mandata u skupštini“, naveo je.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!