U Novom danu o slučajevima lažnih dojava o bombama

Vijesti 15. okt 202415:50 0 komentara
N1 BiH

U Novom danu gledajte:

Lažne dojave o bombama čine uglavnom maloljetnici, prema protokolu svaka dojava mora biti provjerena budući da svaka od njih ima obilježje terorizma. O slučajevima nedavnih lažnih dojava o bombama u Sarajevu, uzrocima devijantnog ponašanja maloljetnika, savjetima za reakciju, te prevenciju govorimo u Novom danu. Gosti Novog dana su Mirela Badurina, geštalt psihoterapeut, dječji i adolescentni integrativni psihoterapeut i Saša Petrović, šef Odsjeka za borbu protiv kompjuterskog kriminala.

Nova utakmica fudbalske reprezentacije BiH, novi poraz i novo razočarenje za vjerne navijače. U fazi smo stvaranja reprezentacije, ali analize igre su itekako potrebne. Godinu dana smo bez pobjede, kakvo je zalaganje, kvalitet, odns prema reprezentativnom dresu, kakva nam je realnost igre, pa čak i mjesta gdje se igra? Gosti Novog dana su sportski novinari Sinan Sinanović – sportske.ba i Sanel Konjhodžić – sport1.ba.

26. oktobra u sarajevskom Domu Mladih u okviru turneje pod nazivom Beskraj, koncert će održati Marko Loius. Publici obećava noć punu emocija, energije i muzike koja spaja generacije. Danas je naš gost.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!