U Novom danu uživo smo u Budimpešti uoči utakmice BiH Mađarska

Vijesti 09. sep 202416:17 0 komentara
N1

Koji su najčešći uzroci požara, koji je najvažniji savjet u situacijama kada požar već nastane? Šta bi trebalo da ima svako domaćinstvo kao prvu pomoć protiv požara? Šta bi trebalo da posjedujemo u automobilu? Koje su kazne za izazivanje požara, provode li se? Gosti Novog dana su Dženan Brkanić - direktor Kantonalne uprave civilne zaštite Kantona Sarajevo i Muhamed Duran, komandir voda.

Od 12. do 13. septembra u Sarajevu će biti održana Međunarodna konferencija u sistemu socijalne zaštite o temi “Izazovi u radu sa porodicom danas”. U radu konferencije učestvuju stručnjaci iz BiH, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne gore, Sjeverne Makedonije i Austrije. Koji su izazovi u radu sa porodicom danas razgovaramo sa Osmanom Šaljom, direktorom KJU “Porodično savjetovalište” i Amerom Šenderovićem, socijalnim radnikom.

Sutra u Budimpešti fudbalska reprezentacija BiH igra drugu utakmicu u Ligi nacija protiv Mađarske. Uživo smo u Budimpešti odakle izvještava reporter N1 televizije Semir Mustafić, utakmice fudbalske reprezentacije BiH komentariše Elvir Baljić, bivši reprezentativac BiH u fudbalu.

O aktuelnim programima i projektima VKBI koji se trebaju realizirati do kraja 2024. godine, kao što su održavanje Konferencije Odnosi BiH i Crne Gore, izdavanje knjige Ubistvo Hakije Turajlića, izdavanje XI toma Rječnika bosanskog jezika, kao i drugim aktuelnim društveno – političkim temama razgovaramo sa Emirom Zlatarom, generalnim sekretarom VKBI.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!