Uhapšena osoba koja je oštetila vozila novinara; Trifunović: Hvala MUP RS!

Vijesti 16. mar 202315:40 0 komentara
Buka

MUP Republike Srpske identifikovao je osobu koja je pričinila štetu na vozilima novinara u Banjaluci.

Kako navode iz MUP-a RS, Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, identifikovali su i lišili slobode osobu S.B. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

“Nad licem S.B. izvršena je kriminalistička obrada, zbog postojanja osnova sumnje da je navedeno krivično djelo izvršilo dana 08.03.2023. godine, na način da je u Banjaluci na parking prostoru u ulici Rajka Bosnića, upotrebom oštrog predmeta načinilo oštećenja na teretnom vozilu marke „Renault“ i putničkom vozilu marke „Toyota“, vlasništvo pravnog lica iz Banjaluke, putničkom vozilu marke „Range rover“ vlasništvo lica A.T. i putničkom vozilu marke „VW“ vlasništvo lica N.M. iz Banjaluke”, stoji u saopćenju policije.

Sve mjere i radnje preduzimaju su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i rad po navedenom predmetu je u toku, te nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv osobe S.B. slijedi podnošenje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“, dodaju.

Novinar Aleksandar Trifunović, čije je vozilo bilo oštećeno, napisao je na Fecabooku da je zvanično potvrđeno da novinari nisu sami sebi oštetili vozila.

“To dakle i zvanično nismo uradili nas dvojica, za šta je imao indicije Predsjednik Dodik, već lice pod inicijalima S.B. po sopstvenom priznanju. Hvala MUP RS na profesionalizmu i brzom djelovanju”, napisao je Trifunović.

Podsjetimo, automobili novinara Aleksandra Trifunovića i Nikole Morače polupani su i oštećeni 8. marta u Banjaluci.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!