Uk, Karamehić-Abazović i Stevandić u Danu uživo

Vijesti 24. sep 202413:52 0 komentara
N1

Danas u Danu uživo gledajte:

Prošle sedmice došlo je do raskola u Vladi KS. Padale su teške riječi i još teže optužbe, pišu pojedini portali. Na kraju je Naša stranka, kojoj pripada i premijer Vlade, preglasana. Nihad Uk naš je gost.

Zastupnica Naroda i pravde u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Mia Karamehić Abazović, gošća Dana uživo, precizirala je da će građani ubuduće na svakih 100.000 KM za prvu nekretninu štediti 17.000 KM, što će značajno umanjiti teret te kupovine. Kritikovala je i kaznenu politiku sudova i malu kaznu izrečenu u slučaju bluda nad maloljetnim djetetom.

Dok se naš gost Nenad Stevandić, predsjednik Narodne skupštine RS divi Vučićevom govoru u UN-u u kojem kritikuje svijest i osjetljivost prema društvenim nepravdama, rasizmu, seksizmu, homofobiji, transfobiji i drugim oblicima diskriminacije ili globalni WOKE pokret, ne govori mnogo o optužbama za korupciju kroz “korona nabavke”. Da li je primao mito u prostorijama svoje stranke? Šta ako epilog bude isti kao u slučaju premijera FBiH? Hoće li spas potražiti preko granice? Pitanja su za Nenada Stevandića.

Pratimo i stanje s poplavama u Hrvatskoj i dolazak Trumpovog sina u Srbiju.

U Dan uživo od 16.15. Do 18.15 Sunčica Lukić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!