Vijećnici NiP-a Općine Centar izvinili se građanima zbog neispunjenog obećanja

Vijesti 21. sep 202315:59 1 komentar
NiP

Vijećnici Naroda i pravde u Općini Centar danas su se izvinili građanima te općine u ulici Rušida Prgude zbog neispunjenih predizbornih obećanja.

“Jučer smo izašli pred građane u ulicu Rušida Prgude u općini Centar, gdje smo u kampanji 29. oktobra 2020. godine zajedno s načelnikom u opozivu, obećali da će putna komunikacija u ovoj ulici biti završena i time i gorući dugogodišnji problem njenih stanovnika riješen, i to bez odlaganja”, stoji u saopćenju NiP-a.

Kažu da to obećanje nije ispunjeno tri godine.

“Ljudi nisu krili svoje ogorčenje zbog činjenice da ih načelnik, nakon kampanje, nikada više nije posjetio. Ogorčeno su iznosili svoje stavove kako se samo saniraju ulice oko tramvajske pruge, pa su nas s pravom pitali da li su oni građani drugog reda. Kao vijećnici NiP-a Centar, i u ime koalicije Trojka, ovim putem se obraćamo svim stanovnicima ulice Rušida Prgude s porukom da smo svjesni važnosti njihovog infrastrukturnog, ali i životnog problema, obećanje dato prije tri godine još uvijek nije ispunjeno i zbog toga im upućujemo najiskrenije izvinjenje”, stoji u saopćenju NiP-a.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad.

Pročitajte više

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare