Vilendečić: Prijavljeno da je vozač golfa u Banjaluci ponovo presreo učenicu, nudio prevoz i užinu

Vijesti 11. apr 202414:48 0 komentara
N1

Vozač golfa sa zatamnjenim stakla ponovo je viđen u Banjaluci, a jučer je u naselju Česma presreo djevojčicu nižih razreda na putu ka školi, te joj navodno ponudio da je poveze i plati joj užinu.

Naime, kako pišu mediji, ovu informaciju je potvrdila Tatjana Vilendečić, direktorica Osnovne škole “Vuk Stefanović Karadžić” u Boriku i područne škole u Česmi, koja je navela da se sve desilo jučer oko 13 sati.

Mene je učiteljica obavijestila da je jučer oko 13 časova, učenicu zaustavio vozač golfa, otvorio prozor, ponudio joj da je odveze do škole i plati užinu. Djevojčica je pobjegla u obližnji market, te došla bezbjedno u školu i prijavila učiteljici i majci“, rekla je Vilendečić.

Kako kaže, o tome je odmah obavijestila policiju.

Misteriozni vozač crnog “golfa” još nije identifikovan.

Čuli smo da se isto desilo i u Lazarevu, pa smo zbog toga obavijestili policiji kako bi znali da je on primijećen i na ovom području, a kako bi se pojačala kontrola oko škola“, izjavila je Vilendečić.

Podsjećamo, roditelji su početkom ove sedmice prijavili da se nepoznata osoba iz golfa u banjalučkom naselju Lazarevo obratila djetetu i ponudila mu vožnju i novac, pišu Nezavisne novine.

Tada su naveli da je posljednjih dana u navedenom naselju kružila osoba u zatamnjenom golfu, presretala djecu, te ih pozivala da uđu u auto, i ispitivala ih u kojoj ulici žive, nudila im novac i sl.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!