Vrijedna donacija kompanije Telemach BH u suradnji sa Pomozi.ba

Vijesti 06. okt 202413:12 0 komentara
N1

Telemach BH, u saradnji sa Pomozi.ba, osigurao je interventnu pomoć u vrijednosti od 200.000 KM za područja pogođena poplavama.

PR organizacije Pomozi.ba Saliha Rokša, istaknula je da  kompanija Telemach BH je zaista društveno odgovorna kompanija sa kojom imaju dobru i dugu saradnju.

“I ovaj put, kada su u pitanju poplave u BiH, pokazali su društvenu odgovornost i donirali više nego vrijednu donaciju, više od 200.000 KM. Agregati, HTZ opema, svijeće… sve ono što je potrebno konkretno sada i odmah ljudima. Već je na putu. Zahvalni smo kompaniji Telemach BH na ovoj vrijednoj donaciji, kao i svim kompanijama koje su se priključile pomoći. Zahvaljujem i svim sugrađanima i sugrađankama u BiH, regiji i diljem svijeta”, naglasila je Rokša, dodajući da ova akcija pomozi.ba. je jedna od najuspješnijih ikada organizovanih u BiH.

N1

Telemach BH interventno donirao 200.000 KM za pomoć građanima u najugroženijim poplavljenim područjima

Direktorica Prodaje Telemach BH i predsjednica Telemach Fondacije Hajdi Mostić, istaknula je da Telemach BH u saradnji sa Pomozi.ba je već od petka sa sugrađanima u interventnoj organizaciji pomoći i nabavci onoga što je najneophodnije.

“Osigurali smo interventno 200.000 KM kako bi nabavili od lopata agregata, pumpi, rukavica i kabanica i svega ostalog što danas treba našim sugrađanima na terenu u Jablanici ali i u ostalim ugroženim gradovima. Želim se zahvaliti i timu Telemacha koji je u petak uložio ogromne napore da osposobe naše usluge. I već smo u petak imali smo usluge u Kreševu, Kiseljaku, Fojnici, Brezi, Varešu, Konjicu a jučer popodne i u Jablanici”, rekla je Mostić.

Sve vijesti u vezi sa poplavama možete pratiti na našem LIVE BLOGU.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!