Vukanović u skupštini opleo po Desingerici i Evroviziji: Dolazi neki ludak i udara ih papučom u glavu (VIDEO)

Vijesti 28. maj 202417:17 0 komentara
N1

Lider Liste za Pravdu i red Nebojša Vukanović glasno je diskutovao u Narodnoj skupštini Republike Srpske na tački Godišnji izvještaj Ombudsmana za djecu za 2023. godinu.

Rekao je da je odrastao uz televizijski obrazovni program “Opstanak” kakvog danas na javnom servisu RS nema.

Potcrtao da je bio zadnji nastavnik koji je obarao na godinu u Hercegovini, a da je takvu mjeru koristio kao diciplinsku. Najupečatljiviji ipak bio je govor o pop kulturi tinejdžera koji odrastaju uz izvođače poput Desingerice.

“Šta danas gledaju, dolazi neki ludak i udara ih papučom u glavu, to je hit, oni veseli aaaaa, udri. To treba ljudi uhapsiti, to treba zabraniti, to su traume. Šta dijete zna od 15 godina, udara jednoga ‘oću i ja, ‘ajde tamo, malo popio, ovaj uzima droge… To je šizofrenija. Nedavno javni servis prenosi ono ludilo Evrovizija. Sodoma i gomora. Ono treba zabraniti. Sve moguće vrste devijacija, truju ovu djecu. U devet sati, gledamo, prepao se ja, ovoliki đavolji rogovi, zube stavila, ne znaš je li muško ili žensko, gaćice, u devet sati. Uništismo omladinu s tim bolesnim sadržajem”, komentarisao je Vukanović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!