Zanimljive teme i gosti u novom izdanju Novog dana

Vijesti 18. sep 202418:44 0 komentara
N1

U sutrašnjem izdanju emisije Novi dan gledajte:

Hiljade ljudi su ozlijeđene u Libanonu nakon simultane eksplozije pagera koje je skupina Hezbolah koristila za komunikaciju. Najmanje devet je ubijeno, a otprilike 2.800 ozlijeđeno, među kojima mnogi – teško. Šta dosad znamo o neviđenom orkestiranom napadu pagerima razgovaramo sa vojnim analitičarima: Berkom Zečevićem i Marinkom Ogorecom.

Naša gošća je dr.med. specijalistica ginekologije i opstetricije, Aida Zujović-Ajanović, koja će u emisiji odgovoriti na brojna pitanja gledatelja i posjetitelja portala N1 iz oblasti ginkologije koja su pristigla putem e-maila: [email protected].

Sutra govorimo i o mentalnom zdravlju djece i adolescenata. U susret 3. Internacionalnom interdisciplinarnom kongresu dječije i adolescentne psihoterapije pod nazivom “Refleksija komunikacije i odnosa na zdravlje djece, mladih i obitelji: terapijski pristupi” naše su gošće dr Mirela Badurina, predsjednica organizacijskog i programskog odbora Kongresa i Tanja Tankosić Girt članica Organizacionog odbora Kongresa.

Mahir Očuz u “Novom danu” govori o dokumentarnom filmu “Zeleno zlato”, kao i svojoj borbi protiv multipla skleroze i za legalizaciju kanabisa u medicinske svrhe.

“Novi dan” gledajte od 8:00 do 11:00 sati.

Sutra je sa vama Sanela Dujković

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!