Željana Zovko, Srđan Mazalica, Armin Kržalić i Zijah Gafić u Danu uživo

Vijesti 14. nov 202213:20 0 komentara
N1

Ne propustite još jedno izdanje emisije Dan uživo, od 16 do 18.30h. Danas gledajte:

Hoće li Europa istrajati u potpori Bosni i Hercegovini i potvrditi kandidacijski status za punopravno članstvo u EU? Što se očekuje od saslušanja Christiana Schmidta u Komitetu za vanjske poslove Europskog parlamenta? Koliko je njegova odluka u izbornoj noći rasteretila ili zakomplicirala odnose u BiH? Što se očekuje od summita EU- Zapadni Balkan u Tirani? Za Dan uživo govori EU parlamenarka Željana Zovko.

Ko će sve ući u veliki koaliciju u entitetskoj vlasti u Banjaluci? Hoće li mjesta biti i za stranke sa sjedištem u Sarajevu? Koliko je SNSD sigurna karika buduće vlasti na razini Bosne o Hercegovine? Hoće li se nova vlast uhvatiti u koštac s naraslom inflacijom? O tome, i ostalom temama, razgovaramo sa Srđanom Mazalicom, poslanikom SNSD- u NSRS.

Uživo smo u Istanbulu, nakon eksplozije u kojoj su poginulo prolaznici koji su se zatekli u poznatoj istanbulskoj ulici. O svim detaljima sa mjesta događaja izvještaja Amir Krivošija.

O eksploziji u Istanbulu, Sky aplikaciji i drugim političko-sigurnosnim temama razgovaramo sa Arminom Kržalićem, proferosom na Fakultetu za kriminalistiku UNSA.

U Zemaljskom muzeju otvorena je izložba Herbarium, autora Ismara Čirkinagića, koja je izazvala različite reakcije.
Izložba sadrži dio prikupljenih biljaka koje su pronađene na mjestima masovnih grobnica oko Prijedora, s ciljem da prikaže elemente novog života koji se javlja na mjestima gdje su životi naprasno prekinuti. Sa nama danas kustos Zijah Gafić.

Vaš je domaćin danas Boris Brezo.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!