Zrinjski se pohvalio, premještanje podloge završeno u ekspresnom roku (VIDEO)

Nogomet 11. jan 202316:59 0 komentara
Printscreen Youtube/HŠK Zrinjski Mostar

Zrinjski je danas objavio kako je završio sa premještanjem podloge sa glavnog terena na teren u Rodoču koji će služiti kao kamp u kojem će Mostarci obavljati treninge u budućnosti.

Proces premještanja i skidanja travnate podloge je završen prilično brzo, mnogo brže nego što je to bio slučaj na nekim drugim stadionima u Bosni i Hercegovini u sklopu projekta NSBiH. Velež, Sarajevo, Sloboda, Tuzla City i Borac su prvi krenuli sa ugradnjom hibridnih terena, ali je samo Borac na kraju uspio odigrati utakmicu na novoj podlozi dok će ostale ekipe na to morati sačekati do proljeća.

Zrinjski je u projekt postavljanja hibridnog travnjaka na stadion pod Bijelim brijegom krenuo krajem prošle godine, a prvi korak u tom procesu je premještanje postojećeg travnjaka na Sveučilišni kampus u Rodoču. Danas je klub objavio video o tome kako je izgledao cijeli proces.

Budući da je Zrinjskom bilo potrebno samo 15-ak dana za skidanje podloge sa glavnog terena, rok da do početka marta stadion mora biti spreman za odigravanje utakmica čini se da će biti ispoštovan.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!