Adele otkrila vojnički režim uz koji je smršala 45 kg

Zdravlje 08. okt 202111:36
Izvor: Reuters

U velikom intervjuu za britanski Vogue popularna pjevačica je otkrila kako je zaista izgubila nevjerovatnih 45 kilograma.

Osim o novom albumu i slavi, Adele se u razgovoru za magazin Vogue osvrnula i na to kako je smršala.

Otkada se u maju prošle godine pojavila njena fotografija u crnoj kratkoj haljini na kojoj je ona s prepolovljenom kilažom, nagađa se uz koji režim ishrane je zapravo uspjela tako nešto.

 

Ipak, izgleda da nije ključ u nekoj određenoj dijeti.

“Sve se to desilo zbog moje anksioznosti. Počela sam da vežbam i bilo mi bolje od toga. Nisam uopšte planirala da smršam već da ojačam i da što više vremena provedem bez mobilnog telefona, od kog sam postala zavisna. Vježbam dva ili tri puta na dan“, kazala je Adele.

I mada nije lako sprovesti u djelo vežbanje triput dnevno, Adel to ide od ruke, a rezultati su očigledni.

„Uradim dizanje tegova ujutru, onda pješačim ili boksujem popodne, a uveče idem na kardio trening. Sve je to bilo za vrijeme lokdauna kada sma praktično bila nezaposlena, pa sam mogla tako. I sve radim s trenerima“, kaže Adele i priznaje da to nije izvodjivo svima jer ne mogu svi tako nešto da priušte, zbog čega joj je krivo.

„Ipak, morala sam da se snažno fokusiram na nešto da bih sredila misli”, dodaje.

Kako kaže, mnogi su bili šokirani jer nije podijelila javno svoju dnevnu rutinu budući da su svi navikli da se sve objavljuje dokumentovano na Instagramu.

“Uradila sam to za sebe i ni za koga drugog. I zašto bih onda to dijelila sa bilo kim. Ne vidim ništa fascinantno u tome. To je moje tijelo“, kaže Adele.

 

Komentari

Vaš komentar