Volonterskom akcijom u Mostaru obilježen peti rođendan Addiko Bank Sarajevo

Biznis 09. nov 202115:31 > 15:35
Izvor: Addiko N1

Pripremanjem i podjelom hrane za korisnike kuhinje za socijalno ugrožene stanovnike Mostara koja djeluje pri udruženju građana "Zajedno za naš grad", zaposlenici Addiko Bank Sarajevo okončali su ovogodišnje aktivnosti na obilježavanju petog rođendana Banke.

Tokom proteklih sedam dana zaposlenici Addiko Bank Sarajevo su obilježili rođendan banke kroz druženje sa više od 700 osoba korisnika usluga različitih organizacija i institucija u BiH. Nakon restorana „Dobre volje“ koji djeluje u okviru humanitarne organizacije „pomozi.ba“, zaposlenici Banke su organizovali posjetu i druženje Udruženju žena oboljelih od karcinoma Behar iz Bihaća, prvačićima iz Prve osnovne škole iz Živinica, štićenicima Doma za djecu bez roditeljskog staranja iz Tuzle, te na koncu i UG “Zajedno za naš grad” iz Mostara.

Izvor: Addiko bank
Izvor:
Izvor: Addiko bank

“U skladu sa konceptom netipičnog bankarstva, odlučili smo obilježiti naš peti rođendan na netipičan način. Posjetili smo dio organizacija i institucija koje smo u proteklim godinama pomagali, te proveli vrijeme u volonterskim aktivnostima i druženju sa njima”, istakao je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija Addiko Bank Sarajevo i naglasio da Banka posebnu pažnju poklanja volonterizmu kao obliku društvenog djelovanja zaposlenika Banke.
Osim ovih aktivnosti, u okviru obilježavanja pet godina netipičnog bankarstva, banka je pripremila atraktivnu kreditnu ponudu za klijente čije detalje možete potražiti na linku: Addiko Blic gotovinski kredit.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

 

Komentari

Vaš komentar