UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Pogledajte snimak ubistva “Škaljarca” na Pagu

Crna Hronika 25. avg 202217:213 komentara
Izvor: N1

U Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca, iz vatrenog oružja je u četvrtak oko šest sati ubijen crnogorski državljanin Goran Vlaović, a u prostorije policije privedena je osoba koja se dovodi u vezu s tim događajem, priopćila je PU zadarska.

Objavljena i snimka atentata. Na snimci se tako može vidjeti kako se muškarac u bijeloj kapi, crnoj majici dugih rukava i sivim hlačama s leđa prišuljao dvojici muškaraca i zatim u glavu jednog od njih ispalio hitac iz vatrenog oružja.

Odmah nakon toga jasno se vidi i kako napadač bježi sa scene zločina. Čini se kako muškarac koji je bio u pratnji ubijenog nije isprva shvatio u čemu se radi. Sve se to odvijalo pred dvadesetak okupljenih koji su napuštali klubove. Nakon pucnja jedan dio ljudi počeo je bježati, dok su drugi odmah krenuli pružiti pomoć muškarcu koji je ležao na tlu.

Goran Vlaović (32) za kojeg crnogorski mediji navode da je bio pripadnik tzv. “škaljarskog klana” već je izašao iz kluba. Bio je možda 15 do 20 metara od ulaza, u društvu djevojke s kojom je viđan i prethodnih dana, bivše srpske misice, kad mu je ubojica prišao s leđa i iz pištolja s prigušivačem hladnokrvno ispalio hitac u vrat.

Snimak trenutka kada je Vlaović ubijen pogledajte u videu:

Komentari

Vaš komentar