Skrivene poruke na Viberu: Sve što trebate znati

Tehnologija 11. jun 202110:47 0 komentara
LIONEL BONAVENTURE / AFP

Skrivene poruke na Viberu pružaju dodatnu razinu privatnosti. Zaštićeni su PIN-om i na prvi su pogled nevidljivi znatiželjnicima koji se domognu vašeg uređaja.

Kako sakriti ili otkriti razgovor?

Procedura skrivanja i otkrivanja razgovora u Viberu je siguran i brzi proces. Za skrivanje razgovora otvorite Viber i odite na ekran sa razgovorima. Tamo povucite prstom razgovor prema lijevo i birajte ‘Hide’ ako koristite iOS ili držite razgovor i na izborniku birajte ‘Hide Chat’ ako ste na Androidu. Upišite tajni PIN i izabrani razgovor bit će skriven, piše tportal.

Ako želite ponovno otkriti tajne poruke, otvorite razgovor, povucite lijevo ili pritisnite na ikonicu zupčanika u gornjem desnom kutu ekrana. Spustite se sve dok ne pronađete opciju ‘Unhide this Chat’ i tamo upišite PIN ili iskoristite prepoznavanje biometrijom. Razgovor će nakon toga ponovno postati vidljiv i moći ćete ga pronaći u listi.

Kako vidjeti skrivene razgovore?

Ako želite vidjeti vašu listu skrivenih razgovora u Viberu, postupak je vrlo jednostavan. Prvo otvorite VIber, skrolajte prema dolje i pronađite ikonu za pretragu. U nju upišite ime kontakta s kojim vodite tajni razgovor. Vidjet ćete poruke i dobiti mogunost nastavka razgovora.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!