Koji telefon iz Galaxy S23 serije je najbolji za vaše poslovanje?

Promo 13. nov 202317:27 0 komentara
Samsung

Veliki dio svog posla obavljate u pokretu, sa telefona i potreban vam je uređaj koji može odgovoriti svim zahtjevima koje vaš posao traži, a još uvijek niste sigurni koji telefon je najbolji za ovu namjenu? Samsung je sa svojom Galaxy S23 serijom pokazao da su ovi telefoni idealni ne samo za svakodnevno korištenje već i za svakodnevno obavljanje poslovnih obaveza.

Galaxy S23 serija telefona nudi impresivan izbor opcija vrhunskih uređaja koji nude izvanrednu produktivnost i sigurnost u pokretu. Uz izvornu integraciju Microsoft Officea, impresivne specifikacije kamere i brzo punjenje, cijela linija je puna snage i funkcija koje su potrebne poslovnim korisnicima.

Bilo da izaberete Galaxy S23, Galaxy S23+ ili Galaxy S23 Ultra, dobit ćete uređaj sa moćnom obradom uz podršku inovativnim funkcijama kao što su Link to Windows i Samsung DeX, koji vam omogućavaju da iskustvo na svom mobilnom uređaju pretvorite nalik onom na računaru.

Sistem za organizaciju obaveza

Iako će svaki od uređaja iz Galaxy S23 serije učiniti čuda za vaše poslovanje, postoje neke razlike koje ćete htjeti razmotriti prije nego donesete konačnu odluku.

Samsung

Jedna od najvažnijih karakteristika Galaxy S23 serije je unaprijeđen sistem za organizaciju obaveza. Samsung je pažljivo osmislio novu aplikaciju koja će vam omogućiti da lako pratite svoje poslovne zadatke, sastanke, događaje i rokove. Sa intuitivnim kalendarom i podsjetnicima, moći ćete efikasno upravljati svojim rasporedom i biti sigurni da nećete propustiti važne poslovne prilike. Bilo koji model iz Galaxy S23 serije da koristite, dobit ćete najbrži Samsung procesor ikada na tržištu. Qualcomm mobilna platforma Snapdragon 8 Gen 2 za Galaxy je ekskluzivna za Samsung i poboljšava performanse S serije sa 40% bržom grafičkom procesorskom jedinicom (GPU), 49% bržom neuronskom procesorskom jedinicom (NPU) i 30% bržom centralnom procesorskom jedinicom (CPU) od prethodnog modela. To je jednako munjevitom korisničkom iskustvu koje je dodatno ojačano ogromnom internom memorijom od 512 GB na modelima S23 Ultra i S23+ kao i 256 GB na modelu S23, sa dugotrajnim trajanjem baterije i velikim prilagodljivim ekranom.

Uz Galaxy S23 seriju telefona nećete samo biti organizovani, već ćete biti i povezani sa svojim timom na novi način. Zahvaljujući naprednim mogućnostima komunikacije, kao što su poboljšane videokonferencije visoke rezolucije i brzi prenosi podataka, moći ćete brzo i efikasno sarađivati sa svojim kolegama, bez obzira na udaljenost. Snažan procesor i velika memorija obezbijedit će vam brze performanse i mogućnost multitaskinga, čime ćete poboljšati produktivnost i efikasnost.

Galaxy S23 ima inovativne funkcije produktivnosti u pokretu, koje su prije svega istaknute ugrađenom S Pen olovkom koja dolazi sa S23 Ultra. S Pen olovka olakšava vođenje bilješki, obavljanje obaveza, uređivanje dokumenata i dodirivanje aplikacija bez potrebe da budete za računarom. Vaš tim je također udaljen samo jednim dodirom na Google Meet-u, gdje možete lako odgovarati na poslovne pozive, prenositi dokumente i sarađivati gdje god da se nalazite.

Baterija za rad cijelog dana

Sigurnost podataka je također od izuzetne važnosti za svakog poslovnog korisnika, a Galaxy S23 serija dolazi sa naprednim sigurnosnim funkcijama, kao što je biometrijsko otključavanje otiska prsta i prepoznavanje lica, kako biste osigurali da vaši poslovni podaci ostanu zaštićeni. Dodatno, Samsung je integrisao sigurnosne mehanizme koji štite vaše poslovne informacije od potencijalnih napada i neovlaštenog pristupa.

Galaxy S23 serija telefona nudi napredne mogućnosti povezivanja sa drugim uređajima, kao što su pametni satovi i bežične slušalice. Ova sinergija omogućava vam da budete produktivni u pokretu, da pratite svoje obaveze i komunicirate bez ikakvih ograničenja.

Telefoni sa većim ekranima zahtijevaju veće baterije, a to je slučaj u Galaxy S23 seriji. Razlika u veličinama baterija odražava razliku u veličini ekrana, svjetlini i rezoluciji, ali sveukupno, Galaxy S23 serija je napravljena da vam pomogne u radu tokom radnog dana, tako da možete raditi pod svojim uslovima i ne brinuti toliko o vijeku trajanja baterije vašeg telefona.

Samsung

Galaxy S23 vam daje bateriju od 3.900 mAh i punjenje od 25 W, što znači da ćete vjerovatno ostati uključeni od jutra do večeri s jednim punim punjenjem čak i ako telefon koristite neprekidno tokom radnog dana za sve, od provjere i odgovaranja na mailove za pretraživanje interneta i rad na dokumentima.

Kada pređete na S23+, dobijate bateriju od 4700 mAh sa punjenjem od 45 W. S23 Ultra dodaje još više snage sa baterijom od 5000 mAh i punjenjem od 45 W. Dodatna baterija može biti od pomoći ako veći dio dana provodite u saradnji dok ste u pokretu ili ako često radite s velikim multimedijalnim datotekama. Na linku potražite više informacija o Galaxy S23 i Galaxy S23+ telefoni, a ovdje pročitajte više o Galaxy S23 Ultra telefonima.

Samsung je pripremio i neke pogodnosti za svoje korisnike, te ukoliko sinhronizujete svoju galeriju uz OneDrive dobijate mogućnost da uživate u 6 mjeseci Microsoft 365 Basic OneDrive memorije u oblaku od 100 GB uz Galaxy S23 seriju. Više informacija o ovoj akciji koja traje do kraja ove godine pronađite na linku.

Također, novi korisnici koji aktiviraju bilo koji uređaj iz Samsung Galaxy S23 serije do 2.3.2024. dobijaju promociju 4-mjesečnog besplatnog probnog perioda usluge YouTube Premium. Više informacija o ovoj promociji možete pronaći na linku.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad