Uvjerite se u sve pogodnosti mobilnih novčanika, a uz Mastercard ostvarite i povrat novca

Promo 13. nov 202313:31 0 komentara
Promo

Mobilni telefon, moćna sprava, uz svu funkcionalnost na koju smo već navikli i sve lagodnosti koje nam pruža, zahvaljujući novim tehnologijama i rješenjima sada nam omogućava još nešto – plaćanje putem mobilnog novčanika. Svakodnevna kupovina hrane ili posebna kupovina proizvoda za njegu, odjeće, pa i namještaja i tehnike, sve ono što inače plaćamo beskontaktno, sada možemo platiti još jednostavnije i brže i pri tome ostvariti dodatne pogodnosti.

U slučaju da ste korisnik Mastercard kartice, tokom novembra i decembra za plaćanje mobilnim novčanikom na vaš račun će se vratiti 5 KM. Sve što trebate uraditi jeste da napravite pet transakcija kod domaćih trgovaca plaćajući mobilnim novčanikom, odnosno prislanjanjem vašeg mobitela u koji ste dodali svoju Mastercard platnu karticu na POS terminal i ostvarujete povrat novca. Jedan korisnik može ostvariti maksimalno 3 povrata novca po kartici. Važno je da prethodno provjerite da li vaša banka podržava ovu uslugu. I to je sve.

Kako biste instalirali mobilni novčanik, potrebno je da na pametni telefon preuzmete odgovarajuću Wallet aplikaciju, u nju dodate svoju Mastercard karticu i na raspolaganju vam je mobilni novčanik.

Promo

U promociji u BiH učestvuju banke koje su svojim korisnicima sa Android uređajima omogućile beskontaktno plaćanje putem mobilnog novčanika u okviru kojeg je digitalizovana Mastercard debitna i/ili kreditna kartica: UniCredit Bank d.d. Mostar, UniCredit Bank a.d. Banja Luka, Raiffeisen Bank d.d. BiH, NLB Banka d.d. Sarajevo, NLB Banka a.d. Banja Luka, ProCreditBank d.d.Sarajevo

Svako plaćanje mobilnim novčanikom je potpuno sigurno jer ga potvrđujete otiskom prsta, skeniranjem lica ili ukucavanjem šifre za telefon, što već svakodnevno i radite pri korištenju svog mobilnog uređaja.

Bez obzira gdje i u koju svrhu vršite plaćanje, mobilni novčanik je uvijek uz vas i umogome olakšava i poboljšava iskustvo kupovine. Na vama je samo da se uvjerite u prednosti ove platne metode, što će vam lako preći u naviku. Više o cashback kampanji možete pročitati na stranici www.mastercard.ba

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad