Nova: Protiv Panića dosad podnijeto 105 prekršajnih prijava i naloga

Regija 23. feb 202419:49 0 komentara
TikTok/urospanic___

Brza vožnja, kršenje saobraćajnih propisa, vrijeđanje policajaca dio su dosijea odbjegle braće Miloša i Uroša Panića, sinova Petra Panića, kuma predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Prema informacijama portala Nova.rs, braća Panić imaju zajedno preko 130 otvorenih predmeta vezanih za prekršaje koje su pravili na teritoriji cijele Srbije.

Kako prenosi Nova.rs, nije nepoznanica da Panići svoje prekršaje snimaju i objavljuju na društvenim mrežama, o čemu svjedoči i činjenica da je prošle godine stariji Uroš podijelio sa svojim pratiocima da mu je poštar donio svežanj koverti, uz objašnjenje da je riječ o 28 kazni koje su stigle na njegovu kućnu adresu.

Prema podacima portala Nova.rs, protiv Uroša Panića je dosad pokrenuto 105 postupaka, od kojih je više od 20 zastarjelo.

Od 2016. godine protiv Panića su pokrenuti prekršajni postupci zbog čestih prekršaja u saobraćaju, a u svom dosijeu ima čak i prijave za vrijeđanja službenog lica u vršenju službene dužnosti koje su zastarjele, te Panić nikada za to nije odgovarao.

„Prvi postupak za vrijeđanje policajaca pokrenut je u januaru 2021. godine jer je četiri mjeseca ranije prijetio i vrijeđao službenike MUP-a, nakon što su zaustavili njegov automobil. Protiv njega je nepunih mjesec dana kasnije, tačnije 12. februara, pokrenut još jedan postupak zbog druga dva prekršaja koje je izvršio 6. januara iste godine. Riječ je ponovo o vrijeđanju službenog lica u vršenju službene dužnosti i vrijeđanje, kao i o vršenju nasilja, prijetnji ili tuče. Interesantno je da je epilog isti za oba postupka, odnosno nastupila je obustava usljed zastarjelosti“, kaže izvor Nova.rs.

Nova. rs portal podsjeća da je u martu prošle godine ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić tvrdio da su protiv Uroša Panića podnijete 84 prijave zbog kršenja bezbjednosti saobraćaja, alli da ni po jednoj prijavi nije završio ni u pritvoru, niti u zatvoru, pa čak ni kada je policija oduzela “Lamborghini” iz kojeg je Panić snimao svoju nasilničku vožnju i vrijeđao saobraćajce.

Prema pisanju portala, ni Urošev mlađi brat Miloš Panić ne zaostaje za njim, a protiv njega je podnijeto 30 prekršajnim postupaka i naloga.

„Miloš je odmah četiri naloga platio, ali je isto tako 13 prekršajnih prijava zastarjelo. U njegovom dosijeu nalaze se, za razliku od njegovog brata, isključivo prekršaji vezani za Zakon o bezbjednosti saobraćaja. Uglavnom je riječ o vožnji bez dozvole, kao i kretanju neprilagođenom brzinom“, navodi izvor Nova.rs.

Mlađi Panić je prekršaje pravio u Kraljevu, Beogradu, Smederevu, navodi portal.

Proteklih sedmica Panićevi sinovi se nalaze u fokusu javnost jer se susreću sa optužbama za prostituciju.

Prethodnih dana uhapšeno je više osoba zbog sumnje da su dio lanca prostitucije, dok se Panići nalaze u bjekstvu. Prema posljednjim informacijama, kriju se u Hrvatskoj, u Zagrebu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!