Koga nećemo gledati u novoj sezoni popularne Netflixove serije “Bridgerton”?

Showbiz 31. jan 202312:38
Shutterstock

Phoebe Dynevor potvrdila je da se njen lik Daphne Bridgerton neće pojaviti u trećoj sezoni Netflixove popularne serije "Bridgerton".

“Uzbuđena sam što ću biti samo gledateljica”, rekla je Dynevor za Screen Rant u subotu, nakon što je potvrdila da njen lik nažalost nije u trećoj sezoni.

Ipak, vrata nisu potpuno zatvorena, a Dynevor također otkriva da bi gledatelji mogli ponovno vidjeti Daphne u budućnosti.

Shutterstock

Serija u produkciji Shonde Rhimes jedna je od najgledanijih na Netflixu. Debitirala je 2020. i temelji se na vrlo popularnoj seriji knjiga Julije Quinn iz doba Regencyja.

“Radeći s nekim poput Shonde, koja na neki način pomiče granice i radi uzbudljive stvari, jednostavno sam se osjećala vrlo sigurno i ugodno znajući da je to pod njezinim palicom”, rekla je Dynevor za Harper's Bazaar 2021. godine.

Dynevor je glumila u prvoj sezoni “Bridgertona” uz Regé-Jean Page, koji je glumio vojvodu od Hastingsa, Simona Basseta.

Prva sezona pratila je romansu Daphne i Simona, dok se u drugoj sezoni Dynevor pojavila u manjoj ulozi jer je priča bila fokusirana na najstarijeg sina Bridgertonovih – Anthonyja kojeg tumači Jonathan Bailey.

Treća sezona prvenstveno će fokusirati na ljubavnu priču Colina i Penelope, čije likove igraju Luke Newton i Nicole Coughlan.

Screenshot/YouTube

Ova historijska ljubavna drama u režiji Chrisa Van Dusena pojavila na Netflixu na Božić 2020. godine te je za kratko vrijeme postala hit, a pogotovo među ljubiteljicama romantičnih priča.

Datum premijere treće sezone “Bridgertona” tek treba biti službeno potvrđen.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar