Pobjednik Zvezda Granda iz Tešnja iznenadio sedmogodišnju djevojčicu za rođendan

Showbiz 23. jan 202313:04
Izvor: Grand.rs

Kažu da svako ima svoju publiku, a prošlogodišnji pobjednik „Zvezda Granda“ Nermin Handžić može se pohvaliti da je miljenik kako mladih, tako i starijih, što bi rekli od 7 do 77. Iako je toga svjestan, talentovani momak iz Bosne i Hercegovine ne krije da ga je jedan poziv prilično iznenadio.

Naime, Nermina su pozvali da bude gost iznenađenja na jednom dečijem rođendanu što je objeručke prihvatio.

Sedmogodišnja djevojčica je ostala potpuno u šoku kada je ugledala svog omiljenog pjevača, kao i njeni drugari i gosti koji su Handžića dočekali uz vrisku. Pjevač je slavljenici uručio rođendanski poklon, a potom i sam doživio iznenađenje kojem se nije nadao.

Sva djeca, na čelu sa slavljenicom zapjevali su Nerminov prvenac „Prva ljubav“ koji su bukvalno otpjevali od prvog do poslednjeg stiha. Handžić nije skidao osmijeh sa lica, a eskluzivno za Grand podijelio je prve utiske događaja koji će dugo pamtiti.

-Bio sam iznenađenje jednoj maloj djevojčici! Predivno su me dočekali i puno mi je srce što sam bio dio ovoga zaista, utisci su predivni. Kada sam dobio poziv bio sam presrećan što ću nekoga baš ja iznenaditi, posebno što je u pitanju dječiji rođendan. Dječiji osmijeh nema cijenu- priznao je Handžić sa osmijehom, a u videu ispod pogledajte kako je izgledalo iznenađenje koje je Nermin priredio:

Komentari

Vaš komentar